سومین همایش بین المللی کشاورزی و صنایع غذایی
سومین همایش بین المللی کشاورزی و صنایع غذایی | جهت مشاوره تخصصی مو خود به واتساپ پیام دهید، لطفا میزان اهمیت سومین همایش بین المللی کشاورزی و صنایع غذایی را با ۵ ستاره مشخص کنید تا ما سریع تر مطلع شده و موضوعات مرتبط با سومین همایش بین المللی کشاورزی و صنایع غذایی را برای شما فراهم کنیم.سومین همایش بین المللی کشاورزی ، صنایع غذایی و محیط زیست روز شنبه، ۱۰ شهریور، ۱۴۰۳ توسط دبیرخانه کنفرانس در شهر همدان برگزار می شود.
تغذیه دام و طیور- فیزیولوژی دام و طیور-پرورش و تغذیه آبزیان-ژنتیک و اصلاح دام و طیور-کشاورزی ارگانیک و پایدار-کاربرد علوم نانو در کشاورزی-زیست شناسی (گیاهی و جانوری)-هواشناسی و بیوتکنولوژی کشاورزی-مدیریت علفهای هرز، آفات و بیماریها-به نژادی و تولید گیاهان زراعی و باغی-مدیریت ، اقتصاد ، ترویج و آموزش کشاورزی-نقش تکنیک های تولید مثلی در تولیدات دامی-فیزیولوژی و اکولوژی عملکرد محصولات کشاورزی-مدیریت تغذیه و آبیاری در محصولات زراعی و باغی-کاربرد بیوتکنولوژی و کشت بافت در علوم کشاورزی-تاثیر تنش های زنده و غیر زنده در تولیدات کشاورزی-دامپزشکی (میکروبیولوژی، پاتولوژی، ایمنی شناسی) و سایر موضوعات مرتبط با کشاورزی ارگانیک
محورهای محیط زیست
فرصت ها و تهدید های محیط زیست در ایران-کارایی و بهره وری سبز دز صنایع مختلف(پالایشگاه ها،نیروگاه ها -شناسایی و اندازه گیری آلاینده های زیست محیطی-روش های کنترل و کاهش آلاینده ها هوا،خاک و آب-کاربرد نانوذرات،نانوفناوری و محیط زیست-انرژی های تجدید ناپذیر(نفت،گاز،ذغال سنگ )-ارزیابی تاثیرات اجتماعی و زیست محیطی پروژه های معادن و معدن کاری-انرژی های تجدیدپذیر و محیط زیست-سماندهای صنعتی و معدنی و راه های تصفیه-کاربردهای فناوری های نوین در مهندسی محیط زیست-تحول دیجیتال و هوشمندسازی و کاربردهای آن در کنترل محیط زیست و رفع آلاینده ها-استحصال عناصر از پسماندهای صنعتی و معدنی-مدلسازی و شبیه سازی زیست محیطی-کاربرد هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در مهندسی محیط زیست-تثبیت و جامد سازی و مدیریت زیست محیطی باطله های معدنی-بکارگیری تکنیک ارزیابی چرخه عمر(LCA) در فرآیندها-انجام ارزیابی ها و خوداظهاری زیست محیطی صنایع-روش های پیشرفته تصفیه و بازچرخانی آب در صنایع (کاربرد آب خاکستری)-آلودگی،شاخص های زیستی و زیست پالایی-بهره برداری پایدار از اکوسیستم های خاکی از معادن و مناطق صنعتی-چالش های زیست محیطی ریزگردها-آلودگی هوا و روش های کنترل آن-کاربرد زیست فناوری در محیط زیست-تصفیه و پایش کیفی آب و فاضلاب و فرایند های تصفیه-خشکسالی و بحران آب-فناوری های کنترل آلودگی محیط زیست-بازیافت زباله های جامد و استفاده مجدد-تجزیه بیولوژیکی خاک و زیست پالایی سایت های آلوده-درمان و بازیابی منابع-پایش آلاینده های محیطی و صنعتی-ارزیابی ریسک بهداشتی و زیست محیطی آلاینده های محیطی و صنعتی-شناسایی منبع و تقسیم آلاینده های محیطی و صنعتی-سرنوشت آلاینده های محیطی و صنعتی-آلودگی های زیست محیطی ناشی از فعالیت های صنایع و معادن-پتکنولوژی های پیشرفته تصفیه آب و فاضلاب (برپایه روشهای تلفیقی) و سایر موضوعات مرتبط با محیط زیست.
محور های علوم صنایع غذایی
صنایع روغن-غنی سازی مواد غذایی-صنایع فرآورده های لبنی-فرمولاسیون مواد غذایی-صنایع فرآورده های غلات- صنایع فرآورده های گوشتی-امنیت و ایمنی مواد غذایی-بحران آب و صنایع غذایی-صنایع بسته بندی مواد غذایی-ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی-سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی-روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی-میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی- مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی-راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی-نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی وسایر موضوعات مرتبط با صنایع غذایی